Reiki Healing

Hvad er Reiki Healing:

"Det er for mig en form for ordløs terapi, hvor man kommer i en dejlig meditativ tilstand. Du får genopladet krop og sjæl med energi, så du vil opleve større glæde og overskud. Reiki Healing sørger for, at du får genoprettet kontakten til din krop, og giver dig følelsen af ro og balance. Reiki Healing er en tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi " 

Reiki healing er naturlig helse.

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. 

Reiki healing bevirker, at den energistrøm, som flyder i auraen, forøges.

Reiki healing bliver en kilde til daglig glæde og taknemmelighed.

Reiki healing er noget alle kan nyde gavn af, da det føles som indre massage, og for de fleste føles det utrolig behageligt og beroligende.

Reiki healing åbner op for de blokeringer, som vi alle kan have i perioder, og skaber en balance i dit energisystem, man kan se det som en slags reset af kroppen.

Reiki healing har en positiv effekt på stress og angst, og påvirker derfor kroppen fysisk og psykisk, og det er derfor en god måde at komme ud af en ond spiral hvor psyke, krop og følelser er gået i en negativ retning af den ene eller anden årsag.

Reiki healing understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akkupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi m.v.

Reiki healing er en stor hjælp i arbejde med syge, ældre og døende mennesker. Jeg har personligt haft rigtig gode erfaringer med at give Reiki healing til mennesker med spiseforstyrrelse og til mennesker, der har været ramt af stress på den ene eller anden måde.

Det er meget forskelligt om man kan mærke noget under behandlingen, men Reiki energien arbejder uanset om man tror på det, eller mærker noget undervejs. Nogle mærker forskellige følelser og fornemmelser, mens andre bliver så afslappet, at de falder i søvn.

Har du følelsen af at der er en ubalance, som du ikke konkret kan placere, men selv har svært ved at få stoppet, så er Reiki healing en god måde at få balancen genetableret.

Reiki healing skal dog ikke ses som en alternativ behandling af reel fysisk sygdom, men det kan støtte en helingsproces i samspillet mellem psyke, følelser og kroppen.

Mange sygdomme opstår ude i det psykiske og følelsesmæssige og viser sig først senere i den fysiske krop. Reiki healing kan ikke erstatte lægelig behandling.

Så hvad virker Reiki på:

Reiki healing kan altid gøre en positiv forskel. Her er et lille udsnit af, hvad Reiki også har særlig god indvirkning på: 

  • Reiki lindrer stress og angst symptomer
  • Reiki Booster immunforsvaret og løfter det generelle energiniveau
  • Reiki understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger
  • Reiki anvendes ved tankemylder, træthed og søvnløshed
  • Reiki skaber overblik, klarhed, og balance i krop, sind og ånd
  • Reiki hjælper med at navigere gennem svære beslutningsprocesser
  • Reiki afhjælper infektionstilstande og lindrer smerter og kroniske tilstande
  • Reiki anvendes ved chok, traumer og psykiske problemer

 

Reiki healing virker

Reiki vil altid søge at bringe balance ind i dit liv på alle planer.

“Den overordnede effekt af Reiki er, at få kroppen i balance, så den kan heale sig selv”