GRATIS Reiki Healing til dig

Jeg har været på kursus i Reiki healing hos fantastiske Christo Blaak. Den energi, nærvær og indre ro jeg har oplevet igennem Reiki og de skønne mennesker, som jeg var på kursus med - vil jeg gerne give videre til dig som en gave

Reiki Healing er en tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi.

Det er for mig en form for ordløs terapi, hvor man kommer i en dejlig meditativ tilstand. Du får genopladet krop og sjæl med energi, så du vil opleve større glæde og overskud. Reiki Healing sørger for, at du får genoprettet kontakten til din krop, og giver dig følelsen af ro og balance.

Når du kommer hos mig, taler vi først om, hvordan det hele kommer til at foregå. Hvis du har nogle ting, som har lyst til at dele med mig inden healingen, så er der også tid og plads til dette. Herefter kommer du op og ligge på min briks. Du er fuldt påklædt under healingen, som foregår med blid og kærlig håndspålæggelse. Healingen foregår i fuldstændig stilhed, hvor du bare slapper af og mærker, hvordan hele din krop og dit indre kommer i ro. Denne behandling er en kærkommen og fortjent pause til dig

Ved køb af af din første Reiki healing giver jeg 1 gratis behandling - så du får to behanlinger for én pris. Derefter er muligt at fortsætte mod betaling. 

Selve Reiki healingen tager ca. 1,5 time. Du skal afsætte ca. 2 timer i alt, da vi taler sammen både før og efter behanlingen. 

Pris pr. behandling til Reiki healing: kr. 400,-

Klippekort (5 klip) til Reiki healing: kr. 1750,-

Kombination af Reiki healing og dybere samtale:

Har du brug for, at vi går et lag dybere i det, der evt. kan være svært for dig lige nu, så vil det også være muligt - og klart noget jeg vil anbefale. På denne måde vil du få mest ud af din healing. kontakt mig for nærmere aftale og pris.

Du kan læse om Reiki healing i mit indlæg i øverste bjælke.

Har du lyst til at prøve Reiki healing, så kontakt mig for nærmere aftale. Det er også muligt, at jeg kan komme til dig - alt afhænig af hvor du bor. Her vil der være en betaling for kørsel og bezin.

Kærligst Rikke

Kommentarer

03.02.2021 09:00

Nikoline Pilgaard Nielsen

Hej Rikke
Jeg har for et par uger siden fået afvide at jeg lider af anoreksi. Jeg har set på din hjemmeside at du tilbyder 1 gratis behandling af reiki helaing, og ville høre om dette var muligt?