Velkommen til min gæstebog

Kære dig derude❤

Jeg vil blive meget glad og taknemmelig, hvis du vil skrive en anbefaling, eller bare sende en hilsen her i min gæstebog.

Det vil være rigtig dejligt, hvis du har været til Reiki Healing, og har lyst til at dele din oplevelse hos mig - hvordan var selve behandlingen, fandt du den ro, du søgte og skete der evt. noget under healingen.


Jeg er yderst taknemmelig for alle de hilsner, tilbagemeldinger og anbefalinger som jeg modtager her.

Af hjertet tak.

Kærligst Rikke❤

30-10-2019

Vinnie Dam Overgård

Jeg fik den skønneste Reiki healing hos Rikke, i foråret, det var en dejlig oplevelse. Rikke sørgede for en dejlig stemning i rummet, det var bare skønt. Bagefter var jeg total afslappet, og havde en varme og indre ro, som holdt flere dage.


De bedste anbefalinger til Rikke.

02-06-2019

Lotte

Jeg aftalte et intensivt healing forløb med Rikke, fordi jeg er midt i at færdiggøre en ph.d. og mit hoved snurrer og kroppen værker på grund af en håndfuld skader og sygdomme i min ryg og i mit bækken. Så jeg tænkte at det kunne være godt med et sted,
hvor der er ro. Og det er der virkelig hos Rikke, det er fantastisk at komme et sted, hvor det eneste, jeg skal præstere, det er at være på briksen. Forløbet er sådan at jeg var der fire gange den første uge, tre gange den efterfølgende, to i sidste uge og
så én gang i denne uge. Jeg forestiller mig, at sådan et forløb er forskelligt fra menneske til menneske. For mig var de første gange præget af afslapning og velvære, hvorefter det blev en dybere og dybere ro. Jeg forstår nok ikke helt, hvad det er, der sker
og det er egentlig befriende bare at skulle lægge mig og så være, uden at det skal forklares. I dag skal jeg have den sidste gang og så fortsætter jeg i en klippekortsordning frem mod, at jeg er helt færdig med min ph.d. for den ro, jeg oplever her, er en
fantastisk modvægt til mit arbejdsliv i øjeblikket. Jeg vil virkelig anbefale et forløb hvis du står i en lignende situation eller bare trænger til et stund præget af ro og nærvær.

24-05-2019

Nicole

Det har været en fantastisk oplevelse at være til Reiki healing hos Rikke. Rikke er sørger for, at man er helt tryg. Rikke er et meget lyttende, empatisk og varmt menneske, hvilket gør, at det er nemt at give sig hen til healingen.Reiki healing hos Rikke gav mig en masse ro, afspænding og glæde i min krop. Jeg oplevede det som ren medicin til min sjæl. Af hjertet tak Rikke!!!

23-05-2019

Ditte

Reiki healing ved Rikke var virkelig en vild oplevelse!! For det første er hun enormt nærværende, omsorgsfuld og behagelig at snakke med!


Healingen gav en masse varme, ro, glæde og lethed i kroppen! Det er flere uger siden nu, men jeg kan finde tilbage i roen og varmen og give mig selv en pause! Tusind tak for oplevelsen Rikke!!